+90 212 945 49 00
Oct 2020, 03

YMM Software Programs

Feyza Uzun
| Blog
YMM Software Programs

YMM yazılım programları, bir mali müşavirin mükelleflerine ait tüm işleri yapmasına olanak tanıyan, bünyesindeki modüllerle K.D.V iade hesaplamaları ve tasdik işlemleri için gereken tüm hesaplamaları kolay ve hızlıca yapan, işlem sonuçlarına göre gereken rapor ve çıktıları da almayı sağlayan programlardır.

Oditta YMM Yazılım Programını Kullanmanın Avantajları

Oditta YMM yazılım programı bir mali müşavirin ihtiyaç duyduğu tüm modüllere sahiptir. Mali müşavirler için özel olarak tasarlanmış modülleri ile tüm iş ve süreçler son derece hızlı ve hatasız yürütülebilmektedir.

Kusursuz Süreç Yönetimi

Yeminli Mali Müşavirler mükelleflerinin tüm işlerini hatasız yapmak ve elde ettikleri verileri vergi dairelerine eksiksiz bildirmekle yükümlüdür. Oditta mali müşavirlerin tüm iş ve süreçlerini hatasız ve hızlı bir şekilde yürütmelerine olanak tanıyan yapısıyla her zaman yanınızda.

Mekandan Bağımısz

Oditta, standart bir YMM yazılım programından farklı olarak bulut üzerinde çalışır. Yeminli mali müşavirlerin iş ve süreçleri takip etmek için ofislerine bağlı kalmalarına gerek yoktur. Son teknoloji alt yapısı ile tüm süreci web ve mobil uygulamalar üzerinden takip edebilir, yeni işlem yapabilir, insan kaynaklı hataları kolayca düzeltebilir ve istediğiniz raporu anında alabilirsiniz.

Üstün Güvenlik

Oditta ile mükelleflerinize ve size ait tüm veriler güvenle saklanır. Özel olarak tasarlanmış güvenlik duvarları ile izinsiz kişi ya da yazılımların sisteme erişimine, verileri görüntülemelerine ve indirmelerine kesinlikle izin verilmez. 

Hızlı ve Kararlılık

Sürekli güncellenen alt yapısı ile Oditta, kullanmaya başladıktan yıllar sonra bile ilk günkü hız ve kararlılıkla çalışmaya devam eder. Gelişmiş özellikler sunmasına rağmen, akıllıca programlanmasından kaynaklanan tüm gücü sisteme yansıtır.
ODİTTA BİR PROGRAMDAN FAZLASIDIR

Oditta YMM yazılım programını tercih ettiğinizde, beraberinde gelen web sitesi, kendi işlerinizi de yönetmenizi sağlayan modülleri ve mobil uygulamaları ile yeminli mali müşavirler için gereken herşeyi sağlamaktadır. 

Tüm tarayıcı ve cihazlardan sorunsuz görüntülenebilen web sitesi ile faaliyetlerinizi ve aktarmak istediğiniz bilgileri şık ve modern bir tasarım ile aktarabilirsiniz. Bununla beraber oluşturacağınız formlar ile müşterilerinizden talep ettiğiniz bilgileri de kolaylıkla edinebilirsiniz.

Oditta’ya mobil cihazınızdan da erişebilmeniz için hazırlanmış IOS ve Android uygulamamız ile ofis dışındayken de işlerinizi yürütebilir, devam eden süreçleri inceleyebilir, istediğiniz konuda raporlar alabilirsiniz.

Müşteri İlişkileri

Müşteri verileriniz Oditta ile belli bir standarda kavuşur. Oditta YMM yazılım programı ile müşteri verileri, teklifler, görüşme geçmişi gibi zamanla unutulması muhtemel tüm bilgiler birkaç tıklama kadar uzağınızdadır. İhtiyaç duyduğunuzda verdiğiniz teklifi, yaptığınız görüşmeleri ve benzer verilere kolayca ulaşırsınız.

İnsan Kaynakları

Ekibinize ait tüm özlük dosyalarını, izin ve rapor geçmişini, avans ve maaş ödemelerini ve ayrıca dönemsel performans raporlarını kolayca takip edin. Oditta insan kaynakları modülü ile tüm verileri kaydeder talep ettiğiniz her an raporlarla size sunar. Oluşabilecek yasal prosedürlerde tüm verilere kolayca ulaşırsınız.